Kelkáposztafőzelék és fasírozott egyenesen a főzőmesterek konyhájából

A közismert kecskeméti építész, Tiszavölgyi Gábor a Wojtyla Barátság Központ alapítása – 2005 – óta folyamatosan jelen van a népkonyha sorsközösségének hétköznapjaiban, noha – végtelen szerénysége okán – ritkán válik közvetlenül láthatóvá a szociális-közművelődési intézmény gondozottjai számára. Szerdán (csendben, titokban) ismét kopogtatott a karitatív létesítmény ajtaján Tiszavölgyi Gábor, akinek gépkocsija ezúttal szárhúsz adag ízletes fasírozottat rejtett. A remek menü mellé kenyér, sütemény is dukált a jobb sorsra érdemes rászorultaknak. A kelkáposztafőzelék remek ízvilágát Kotvits Jánosné Olga önkéntes szakácsnak köszönhették a nélkülöző emberek. (Fotók: Tódor Norbert)