Az olasz konyhaművészet ízeit kóstolták a Wojtyla Ház szegényei
Caruso Annunziato, a Cézár Étterem tulajdonosa és séfje megbízásából Molnár Zoltán készített ebédet ma a Wojtyla Ház sorsközössége számára. Az olasz származású úriember immáron huszonhat esztendeje vezeti éttermét Kecskeméten, rendkívüli sikerrel. Ő is „lentről” kezdte, tehát tudja, milyen érzés, ha – finoman szólva – nem tehetős az ember. Ez tükröződik vissza abban, ahogyan a szegénységről gondolkodik: ha valakinek több adatik, adjon belőle azoknak, akiknek kevesebb jutott. Az olasz mesterszakácsnak köszönhetően ismét étteremben érezhették magukat a Wojtyla Ház gondozottjai, ezúttal szám szerint közel százhúszan. Szerda délben zöldséges pennét fogyaszthattak a rászorultak – kenyérrel, süteménnyel. (Fotók: Mátyus István)