Április 28. vasárnap, Valéria
Hírek, események 2023. november 9. 12:53 | Szerző/forrás: baon.hu

Jutalmat kaptak a szemétszedők

Képgaléria
Jutalmat kaptak a szemétszedők
Ajándékcsomagokkal köszönték meg a két legaktívabb természetszerető aktivista önkéntes szemétszedését a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. A főszezonban Jobbágy Istvánné Katika, valamint Kispatakiné Szénási Melinda minden hétfőn járta a területet, és összeszedte az eldobált hulladékot. (Fotók: Mátyus István)

A vízpart közelében megtartott eseményen Farkas Pál, a Porta Egyesület elnöke hangsúlyozta: a Szabadidőközpontban, mely a város zöld szíve, ötödik éve aktívak az önkénteseik. Az egyesület immár 21 éve azon fáradozik, hogy a város környezetét, zöld területeit, közterületeit óvja, ápolja. Emellett a szakrális emlékek, útszéli keresztek felújításából és gondozásából is oroszlánrészt vállalnak.

Jánosi István önkormányzati képviselő, sportért felelős tanácsnok egy-egy ajándékcsomagot adott át a munkában élenjáró önkénteseknek.

Jobbágyné Katika és Kispatakiné Szénási Melinda személyesen is részt vett a sajtótájékoztatón, és meséltek a környezetvédelem, a tiszta környezet iránti elhivatottságukról.

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Aktivisták