Április 27. szombat, Zita
Hírek, események 2023. december 5. 13:18

A kecskeméti rotaristák szolgáltak ebéddel a Wojtyla Házban

Képgaléria
A kecskeméti rotaristák szolgáltak ebéddel a Wojtyla Házban
A Rotary Club Kecskemét felajánlásával kerülhetett kedden melegétel az elesettek böjtös asztalára. A Wojtyla Barátság Központ munkatársai ekkor százhúsz adag ízletes tarhonyáshúst szolgáltak fel a szociális-közművelődési intézmény gondozottjainak. (Fotók: Mátyus István)

A jótékonyságot mindenekfelett zászlajára tűző, nemzetközi hátterű, országos lefedettségű Rotary Hungary helyi közössége figyelembe véve az igényeket és saját lehetőségeiket, rendszeresen támogatja a lakóhelyükön és annak környékén működő szociális, egészségügyi és gyermekjóléti intézményeket. Egyebek mellett évente több alkalommal szerveznek ebédosztást a Wojtylában.

A karitatív szervezet tagsága nevében Csizmadia László háznagy és Riczu Péter köszöntötte a rászorultakat, egyúttal jó étvágyat kívántak a finom falatokra és néhány jó szóra vágyó nélkülözőknek.

A rendkívül gazdag ízvilággal jellemezhető étek önkéntesek közreműködésével kerülhetett a tányérokba. A kiváló menüt vegyes savanyúság, valamint kenyér és sütemény tette teljessé.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok