Május 3. péntek, Irma, Tímea
Hírek, események 2023. december 14. 15:06 | Szerző/forrás: hiros.hu

A polgármester osztott ebédet a Wojtyla Házban

Képgaléria
A polgármester osztott ebédet a Wojtyla Házban
Kecskemét polgármestere is részt vett a Wojtyla Ház mai ebédosztásán. Szemereyné Pataki Klaudia ajándékkal érkezett a népkonyhára, a piacra szóló utalványokat adott át a rászorulóknak. A gulyáslevest a Kecskeméti Szakképzési Centrum két vezetője, Ignácz Bence főigazgató és Leviczky Cirill kancellár saját kezűleg készítették a Wojtyla családjának. (Fotók: Mátyus István)

Különleges vendégeket köszönthettek ma a Wojtyla Barátságközpont népkonyháján. Advent alkalmából meglátogatta az intézmény sorsközösségét Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, aki természetesen nem érkezett üres kézzel. Karácsonyi csomagja piaci ajándékutalványokkal volt tele, amelyek január végéig használhatóak fel.

Városvezetőnk köszönetet mondott a Wojtyla teljes csapatának, hogy atyai gondoskodással segítik a rászorulókat, az év minden egyes napján a rendelkezésükre állnak. A polgármester kiemelte, a barátságközpont immár 19 éve biztos pont a város életében, ezidő alatt nagyon sok embernek nyújtottak bátorítást, nap mint nap meleg ételt és szellemi táplálékot.

Az ünnepségen részt vett a Kecskeméti Szakképzési Központ két vezetője, Ignácz Bence főigazgató és Leviczky Ciril kancellár is, mint kiderült, ők készítették a mai a gulyáslevest a gondozottak részére nagy gondossággal és szeretettel. Ignácz Bence is köszöntötte a Wojtyla családját, áldott ünnepeket, boldog új évet kívánt mindenkinek. Jánosi István képviselő, aki már családtagnak számít a Wojtylában adventi gondolatait osztotta meg a jelenlévőkkel, majd a szokásos imádság után közösen osztották ki a gulyáslevest.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok