Április 24. szerda, György
Hírek, események 2024. március 18. 12:03

A műkerti sportegyesület vendégelte meg a Wojtyla szegényeit

Képgaléria
A műkerti sportegyesület vendégelte meg a Wojtyla szegényeit
Az SC Hírös-Ép Egyesület szeretetebédjét ízlelhették kedden a Wojtyla Barátság Központ gondozottjai. A jótékonysági akció keretében gombás sertéstokányt és rizs köretet fogyasztott a karitatív létesítmény közel százhúsz elesettje, kenyér és – a Fornetti Kft. felajánlásával – édes sütemény kíséretében. (Fotók: Kolláth Andrea)

Kertész Zoltán, a Hírös-Róna Zrt. vezérigazgatója 1994-ben alapította az SC Hírös-Ép Egyesületet a célból, hogy kispályás labdarúgócsapatával el tudjon indulni az országos futsal bajnokságon. 1996-ban gyermek labdarúgással bővítette a klubot, amelyre azóta is fő profilként tekint.

Óvodáskortól kezdve 6-12 éves korig foglalkoznak a jövő reménységeivel. 2016-tól már felnőtt nagypályás csapatukba is várják a kecskeméti fiatalokat.

Játékosaik kezét 12 éves kort követően sem engedik el. Partnerkapcsolataik révén segítséget nyújtanak a szülőknek a gyermekük számára legmegfelelőbb klub kiválasztásában, hogy az ifjú sportolók fejlődése töretlen maradjon. Mindezen felül ajtajuk mindig nyitva áll a volt játékosok előtt.

 

 

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok