Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2024. június 2. 21:08

Fűkaszát adományoztak a Wojtyla Barátság Központnak

Képgaléria
Fűkaszát adományoztak a Wojtyla Barátság Központnak
Muhari Béla, a kecskeméti Royal Traktor Zrt. vezérigazgatója egy damilos fűkaszával ajándékozta meg a Wojtyla Ház sorsközösségét abból az alkalomból, hogy a cég Budai úti telephelyén STIHL szakkereskedés és szerviz nyílt. A június 1-jei megnyitón Farkas P. József, a népkonyha alapító-igazgatója mellett dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő is részt vett. (Fotók: Mátyus István)

Az ünnepi rendezvényen Muhari Béla hangsúlyozta: a STIHL márka neve már régóta egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal és az innovációval. „Büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk ennek a világszínvonalú hálózatnak, és hogy ügyfeleink számára közvetlenül tudjuk biztosítani a STIHL termékek széles választékát, megfelelő szaktanácsadással” – fogalmazott beszédében.

A szombat délelőtti esemény egyik különleges momentuma volt, amikor Farkas P. József egy STIHL márkájú benzinmotoros, damilos fűkaszát vehetett át Muhari Bélától. – Eme jótékonysági gesztus nemcsak a Wojtyla Barátság Központ iránti megbecsülést, hanem a helyi közösségek erősítésének szándékát is kifejezi – hangoztatta a cégtulajdonos.

Az átadást követően dr. Szeberényi Gyula Tamás méltatta a Royal Traktor hozzájárulását a mezőgazdasági szektor fejlesztéséhez, valamint elismerő szavakkal illette a vezérigazgató egyre fokozódó karitatív szerepvállalását a Wojtyla Ház tekintetében. – Az ilyen kezdeményezések és együttműködések amellett, hogy megkönnyítik a nonprofit szervezetek mindennapi működését, tágabb értelemben a vállalkozói társadalom és a civil szféra kapcsolatának kibontakozását is elősegítik – emelte ki beszédében, utalva az ajándékozásra.

 

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok