Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2024. június 20. 10:48 | Szerző/forrás: baon.hu

A ballószögi polgármester öt régi és egy új képviselővel folytatja a munkát

Képgaléria
A ballószögi polgármester öt régi és egy új képviselővel folytatja a munkát
Ballószögön nem volt kihívója Somogyi Lajos polgármesternek, aki októbertől majdnem ugyanazzal a csapattal vezeti tovább a nagyközséget.

Somogyi Lajos harmadik ciklusát kezdi majd meg Ballószög polgármestereként. A hattagú képviselő-testülettel együtt gondolkodva fejlesztették évről-évre a települést, melynek köszönhetően látványosan és dinamikusan fejlődött a község. Októbertől majdnem mindenkinek bizalmat szavaztak a ballószögiek. Így az új képviselő-testület tagjai a következők lesznek: Gáspár Zoltán, Máténé Nyúl Éva, Hetényi József, Nyúl Jenő Ervin, Almási-Bondor Andrea, valamint új tagként, Gáspár Dávid.

Somogyi Lajos polgármester elmondta: folytatják az évek óta tartó munkát, melynek egyik kiemelt eseménye lesz augusztus közepén, hogy átadják a sportcentrumban az új rendezvényházat, melyet a közelmúltban elhunyt Nyúl Zoltán fogathajtó világbajnok emlékére neveznek el. Üzenve az utókornak, hogy egy ilyen kis településről is lehet világhírnevet elérni.

A település pezsgő kulturális élete tovább pörög, július elején rendezik meg a nagy pikniket, szeptember 4-én pedig Ballószögről indul el az Egy vérből vagyunk Alapítvány országos rendezvénye. Szeptember közepén tartják a 20. szüreti napokat és ünneplik meg a település megalakulásának 70. évfordulóját.

 

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!