Koch Borház – Rivaldafényben a Koch újborok
A Koch Borászat filozófiájában és technológiájában is a hagyományt és az innovációt ötvözi. Sajátos művelési módjuknak és környezetkímélő szisztémájuknak köszönhetően jelentős mértékben nő a szőlő fotoszintetizáló képessége, amely hozzájárul a magas minőséghez.
A Koch Borászat számos hazai és nemzetközi díjjal büszkélkedhet, Az év pincészete díj birtokosai, és még a tengerentúlon is aranyérmesek lettek. Jelmondatuk: „A bor készítésének sok jó útja van! Minden út jó, aminek a vége egy egészséges, hibátlan, tiszta ízű bor, és minden bor jó, amely valamely fogyasztó örömére szolgál.”
És amiket megkóstolhatott a közönség – sajt- és kolbászfalatkák kíséretében – a zsúfolásig megtelt helyiségben:
Irsai Olivér 2024
Cserszegi Fűszeres 2024
Chardonnay 2024
Néró Rosé 2024
Kékfrankos Rosé 2024
Cabernet Sauvignon Rosé 2024
Cabernet Sauvignon 2024
Ráadásul meglepetés-tételek is terítékre terültek a borest keretében.
A vendégeket Koch Pálma ifjú borász – Koch Csaba ügyvezető-tulajdonos lánya – kínálta hűsítő nedűkkel, miközben hangulatos interaktív eszmecserére invitálta a résztvevőket – átütő sikerrel.
A meghitt eseményen Farkas P. József, a Wojtyla Barátság Központ alapító-igazgatója úgyszintén részt vett. Annál is inkább, mert a Koch Borászat évek óta gazdagon támogatja a kecskeméti szociális-közművelődési intézmény nemes missziói szolgálatát.