Július 19. péntek, Emília
Hírek, események 2008. december 14. 09:21

Varázslatos pillanatok a Libertében

Varázslatos pillanatok a Libertében
Az ünnepi időszakban már új – lendületes, családias, vidám és elegáns – stílussal, valamint új élményekkel várja kedves vendégeit Kecskemét főterén a Liberté Étterem. Örömmel mondhatjuk, hogy a tradicionális ételek, a modern és friss gasztronómiai ötletek, a szép borok és mennyei kávék kedvelőinek birodalmává vált az utóbbi időkben ez az étterem. Az ünnepi programjaik megszervezésénél, az egész családra gondolnak. Itt már Mikuláskor együtt örültek a gyerekekkel, igazi télapóval, krampuszokkal, szaloncukorral, finom süteménnyel és kifestőkkel várták őket.
- Kiemelt feladatnak tekintjük a rendezvények teljes körű szervezését - nyilatkozta honlapunknak a Liberté Étterem vezetője, dr. Palkovics András -, legyen szó céges karácsonyi, vagy évzáró partiról, üzleti reggeliről, családi összejövetelről vagy éppen a szilveszterről. Azon dolgozunk, hogy a vendégeink minden elképzelése, kívánsága megvalósulhasson. - Az év utolsó napján nosztalgia tánczenét kínálunk a mulatni vágyó vendégeinknek, egy csipetnyi jazz muzsikával fűszerezve. Sziveszteri jelmondatunk: „Ünnepeljen nálunk, élvezze közben a főtéri tűzijátékot, pompás kényelemben, különleges kilátással!” - A jövő év elején jazz estekkel, farsangi bállal és Valentin napi vacsorával, vidám estékkel szeretnék színesíteni a hétköznapokat. Rendezvényekkel, programokkal kapcsolatos, bármilyen kéréssel, kérdéssel keressenek bennünket, örömmel állunk rendelkezésükre! Szilveszteri menü Hideg előétel: Konyakos libamájpástétom, aszalt szilvás pulykagalantin, zöldalmás zellersalátával, dióval és cumberland mártással. Leves: Dupla vad erőleves erdei gombás raviolival, fürjtojással és zöldséges tojáskocsonyával. Főétel: Tésztában sült borjúszűz és dijoni mustáros bélszín, vargányával töltött burgonyával, rakott zöldbabbal és forralt bor mártással, vagy Posírozott lazac wasabival, gyömbéres zöldségekkel és mini sushival. Desszert: Mousse trilógia Baileys, dió és étcsokoládé témára. Éjfélkor svédasztalon: Sörrel sült malac káposztás rétessel, kemencés burgonyával, lencseleves füstölt hússal és kolbásszal, főtt virsli és sült debreceni kevert salátákkal, gyümölcstál. (A menü ára: 9900 Ft/fő)

Kövessen minket a Facebookon is!