A gasztronómia fellegvára
Kecskeméten egy fiatal, nemzetközi hírű szakács-páros alapította a Bagetell Éttermet, álmaik gasztronómiai manifesztálódását. Kecskeméti Krisztiánt és Kovács Sándort nem kell bemutatni, hiszen még a vendéglőbe nem járók is jól tudják, hogy ezek a jeles szakácsok számtalanszor öregbítették már városunk hírnevét, a gasztronómia nagy világversenyein.
- Nemrég vagyunk túl egy nagyon sikeres ízkalandozáson: volt magyar, orosz, görög és japán estünk is. Jövőre, a nagy sikerre való tekintettel, folytatjuk ezeket a gasztronómiai kalandozásokat. Terveink között szerepel többek között a spanyol, a mexikói konyha bemutatása is. Emellett az étlapunk bővülni, frissülni fog az újév elején - árulta el lapunknak Kecskeméti Krisztián mesterséf.
- Januárban egy hatalmas megtiszteltetés, és egyben egy hatalmas megmérettetés is vár ránk, ugyanis a mi étlaptervezetünket fogadták el a januári színészkarneválra és bálra. Ez egy háromfogásos menüből fog állni: a magyar konyha gyöngyszemei újszerű tálalásban és megvalósításban kerülnek a vendégek tányérjára. Éjfélkor pedig, egy bőséges, hatféle meleg ételt felvonultató büfé fogja várni a vendégeket. A menüt gasztronómiai alapanyagok legjavából, jó adag kreativitásból és eddigi tapasztalatainkból formáltuk, biztos vagyok benne, hogy mindenki megtalálja benne az ízlésének megfelelő falatokat.