Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 23. 12:29

Világszínvonalú módszer Kecskeméten

A XXI. század forradalmian új egészségmegőrző, stresszmentesítő, regeneráló, test-lélek harmonizáló módszere már Kecskeméten is elérhető.

A módszer ötvözi a hagyományos biofeedback tréninget a Quantum fizika és biológia legújabb kutatási eredményeivel. Pontossága és megbízhatósága a NASA szakembereinek közreműködésével, évtizedes kutatásokon alapul.

A XXI. század forradalmian új egészségmegőrző módszere, a Quantum Biofeedback már Kecskeméten is elérhető.
A Quantum Biofeedback egyedülálló, világszínvonalú, közérzetjavító módszer, mely pár perc alatt felméri a test egészségi, energetikai és hiányállapotait. A számítógépes háttér segítségével azonnal eredményt szolgáltat, majd személyre szabott stresszoldó programok kidolgozásával beindítja a szervezet öngyógyító mechanizmusait a rossz közérzetet okozó problémák kiküszöbölésére.
A módszer ötvözi a hagyományos biofeedback tréninget, a Quantum fizika és biológia legújabb kutatási eredményeivel.
Ma már elismert tény, hogy betegségeink 80 %-át a stressz okozza. A Quantum Biofeedback készülék a világ legfejlettebb, nagy tudású, intuitív komputerizált eszköze, mely a szervezetet károsító stressz felismerése és hatásainak csökkentése céljából fejlesztettek ki, főként a pszichoszomatikus problémákra összpontosítva. Pontossága és megbízhatósága a NASA szakembereinek közreműködésével, évtizedes kutatásokon alapul.

A rendszer néhány perc alatt közel 10.000 bioinformációra teszteli az emberi szervezet reakcióit (baktériumok, vírusok, gombák, méreganyagok, allergének, betegségek, stb.) relaxációs helyzetben, öt pontra felhelyezett (két csukló-, két boka-, egy fejpánt) érzékelők segítségével, mely adatok ezután kielemzésre kerülnek. Ezt követi a problémák programozott tréningje, mely alkalmanként egy órát vesz igénybe, teljesen fájdalom- és mellékhatásmentesen.
A módszer egy jobb életminőség lehetősége: fájdalom, stressz, rossz közérzetet okozó problémák nélkül.
További információk tekintetében keresse a VITALIS Stúdió vezetőjét, Herczegné Pál Rózsát. (+36/30/9585-215)

Kövessen minket a Facebookon is!