Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 24. 18:23 | Szerző/forrás: baon.hu

A Mercedes-gyár évtizedekre garantálja a stabil állást

Képgaléria
A Mercedes-gyár évtizedekre garantálja a stabil állást
A Daimler cég főként olyan fiatalokat keres, akik pályakezdő ambiciózus személyek, vagy akik már 3-5 éves munkatapasztalattal rendelkeznek.

A németek számára nagyon fontos érték a lojalitás. Ez a munkahely nem egy-két évnyi elfoglaltságot jelent. A cég 50-100 évben gondolkozik. Azaz, aki itt munkát kap, az akár 20-30 évnyi biztos állással számolhat. Ezt Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét alpolgármestere mondta szerdán, a kereskedelmi kamara kecskeméti székházában megrendezett beszállítói konferencián.

Több, mint hatvan cégvezető előtt ismertette Közép-Európa legnagyobb beruházásának a jelenlegi állását. Elmondta: a német cég a válság ellenére is tartja a tervezett menetrendet. Az év második felében már a magas építések látványos szakaszára figyelhetnek majd a gyár felé autózók. Jelenleg 140 dolgozót alkalmaznak. Ugyanakkor 70 munkakör nyitott. A következő hónapokban egyre több jelentkezőt fognak meghallgatni a Mercedes-gyár személyzetis munkatársai. Az állásajánlatok hirdetései az országos sajtóban és a Petőfi  Népe hasábjain egyre gyakrabban fognak megjelenni.

Kövessen minket a Facebookon is!