Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. február 25. 07:53 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 1 súlyos és 2 könnyű sérüléses valamint 2 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Szerdára virradóra Érsekcsanádon a Jókai utcában lezárt állapotban parkoló GZK-827 frsz.-ú Suzuki Swift típusú személygépkocsit ellopták. A kocsi értéke kb.: 400.000,-Ft.

Kalocsai kollegáink keresik azt a személyt, aki Kalocsa Homokgyőrben lévő Tsz egyik birkahodályából szerda reggelre ellopott 10-12 bárányt, valamint ugyanennyi anyabirkát, melyek mindegyike fülkrotáliával volt ellátva. Lopással okozott kár kb. 1.000.000,-Ft.

Kecskeméti kollegáink szerdán őrizetbe vettek egy 28 éves és egy 40 éves kecskeméti férfit, akik a beszerzett adatok szerint megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy február 9-én, délután Kecskeméten a Korona utcában lezárt állapotban elhelyezett Aprilia SR50 típusú segédmotor kerékpárt ellopták, melynek értéke kb. 200.000,-Ft. A motort eddig még nem találták meg kollegáink.

Őrizetbe került egy 22 éves köröstetétleni férfi, aki szerdán este a Kecskemét, Izsáki úton lévő áruházban a kemény etikett eltávolítása után, a saját ruházata alá rejtve megpróbált ellopni 1 db. bőrkabátot 9.100,-Ft. értékben, amit a biztonsági őrök észre vettek. Az eljárás a bíróság elé állítás szabályainak keretén belül zajlik.

Kiskőrösi kollegáink őrizetbe vettek egy 36 éves férfit és egy 36 éves nőt, dunapataji lakosokat, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy szerdán a hajnali órákban besurrantak több Kiskörös, Árpád utcai házba, ahonnan különböző értékeket és készpénzt loptak el.  

Eljárás indult 4 afgán állampolgárral szemben, akik kedden éjjel a stabil hőkamera észlelése alapján kerültek elfogásra tiltott határátlépés miatt. Idegenrendészeti őrizetbe kerültek BKMRFK Kiskunhalas Őrzött Szálláson.

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 5 szerb állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük beutazási és tartózkodási tilalmat rendeltek el, vagy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Kövessen minket a Facebookon is!