Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 4. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Kecskeméti Rendőrkapitányság folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki tegnap a hajnali órákban Lakitelken, egy benzinkút parkolójában álló kamion pótkocsijáról, a ponyvát kivágva lopott el 1.120 db férfinadrágot. A bűncselekménnyel okozott kár: 2.000.000,- Ft.

Nyomozás indult egy ladánybenei férfi ellen, aki 2009. augusztus hónapban a sértettől használatra kapott tanyáról több, különböző használati tárgyakat lopott el, majd ezt követően ismeretlen helyre távozott. A lopással okozott kár 1.200.000,- Ft.

Ismeretlen tettes Kecskeméten, egy szarkási tanyából fűnyírót, beépítésre váró új ablakokat, valamint ajtókat lopott el, közel 400.000,-Ft. értékben.

Egy 86 éves soltvadkerti néni tett feljelentést két ismeretlen férfi ellen, akik tegnap a délelőtti órákban a házánál megjelenve, magukat a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak kiadva, pénzváltás ürügyén jutottak be a sértetthez, ahol a figyelmetlenségét kihasználva ellopták 300.000,- Ft készpénzét.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el öt koszovói állampolgárt, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!