Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 9. 11:40

Nem csökken az utazási kedv

Nem csökken az utazási kedv
A múlt hétvégén rendezték meg a 2010-es Utazás Kiállítást a Budapesti Vásárközpontban. A nagyszabású rendezvényen a kecskeméti Piroska Tours Utazási Iroda is képviseltette magát. Vörös Tibor ügyvezetőt a szezon kilátásairól és az elérhető kedvezményekről kérdeztük.

- Milyen utazási kedv ígérkezik?

- Az eddigi tapasztalatok bizakodásra adnak okot. Mintha a gazdasági válság tudatosabbá tette volna az utazóközönséget: már januárban jelentős volt az érdeklődés az új katalógusok, akciók, előfoglalási kedvezmények iránt. Ez az irodákat is előrelátásra késztette, és nagyon gyorsan kijöttek online foglalási rendszerükkel, az új internetes árakkal, vagy a tavalyi katalógusukból adtak kedvezményeket. Így mindenképpen jól járnak, akik előre gondolkodnak. De az se csüggedjen, aki még nem döntötte el, hogy hol szeretne nyaralni, mert a legtöbb iroda akár áprilisigfenntartja az előfoglalási akciókat. Egyébként az árak hasonlóak a tavalyihoz. A 270 forint körül stagnáló euro árfolyam jó hatással van az árképzésre.

- Milyen ajánlatokat, kedvezményeket kínál a Piroska Tours?

- Március 31-ig15 százalékos kedvezményt adunk bulgáriai apartmanjaink árából. Elsősorban a családok körében népszerű ez a naposparti nyaralási lehetőség. Idén, aki nálunk foglalja le üdülését, 100 ezer forint felett egy személy számára ajándékba adjuk az utazáshoz tartozó biztosítást. Ebben a szezonban még kiemelten készülünk az üdülési csekkre. Saját katalógusunk 90 százaléka belföldi ajánlatokat tartalmaz, de – mint törzs utasaink már jól tudják – az egyéni igényekre is mindig megtaláljuk a megoldást. Szívesen adunk személyre szabott ajánlatokat, igény esetén segítünk az útvonal összeállításában, városlátogatások megszervezésében, repülőjegy vásárlásban…

- Egy új kezdeményezéssel is segítik az utazási kereslet és kínálat egymásra találását.

- Március 11-én második alkalommal rendezzük meg a Piroska Utazási Klubot, a Tiszti Klubban. Szeretnénk rendszeressé tenni ezeket a találkozásokat, így minden hónap első, vagy második csütörtökére elhívunk egy-egy utazásszervezőt. Ezúttal a Best Reisen hozza el katalógusát, és bemutatja úti céljait, akcióit, családi kedvezményeit.

- Mit ajánlanak a last minute utak híveinek?

- Tőlük azt kérjük, hogy a tervezett indulás előtt másfél hónappal fáradjanak be az irodába, vagy írjanak e-mailt, és mi igyekszünk rendszeresen tájékoztatni őket azokról az akciókról, amelyek az általuk megadott paramétereknek megfelelnek.

Kövessen minket a Facebookon is!