Július 22. hétfő, Magdolna
Hírek, események 2010. március 12. 09:09 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain csütörtökön 1 súlyos sérüléses, 4 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Csütörtök reggelre egy kecskeméti bekerített tanyáról ellopták a karámban lévő 1 db szarvasmarhát, valamint annak borját. A lopással okozott kár: 300.000,-Ft., rongálással: 30.000,-Ft.

Ugyanezen az éjjel egy nyárlőrinci lakáshoz tartozó garázsból elloptak egy Honda Yakimoto 150 típusú sárga színű quadot, valamint 1 db kék-fehér színű Simson robogót. Az okozott kár: 400.000,-Ft.

Tegnap reggelre a Kiskunmajsa, Szérűskert utcában parkoló, lezáratlan állapotban lévő EEP-392 forgalmi rendszámú Citroen személygépkocsit is ellopták. A bűncselekménnyel okozott kár: 250.000,-Ft. 

Kollegáink tegnap igazoltattak egy 36 éves kiskunfélegyházi férfit, aki ellen a Kiskunfélegyházi Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. A személyt a Kiskunfélegyházi Bíróságon történt ítélet kihirdetését követően a Kecskeméti Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A stabil hőkamera jelzése alapján elfogtak kollegáink tegnap 1 szerb állampolgárt, akit embercsempészés bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattunk ki, valamint 2 szerb állampolgárt, akik tiltott határátlépést követtek el az embercsempész segítségével.

Kövessen minket a Facebookon is!