Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 23. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 4 könnyű sérüléses, és 5 anyagi káros baleset történt, ittas járművezetés miatt 3 vezetői engedély került bevonásra.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mert tegnap délelőtt Kiskőrösön a Kossuth Lajos utcában korábbi vitájukból kifolyólag (két család tagjai) egy 46 éves, egy 21 éves, és egy 26 éves nő, valamint egy 43 éves, egy 16 éves, és egy 47 éves kiskőrösi nők verekedtek össze. Mind a hatan könnyű sérülést szenvedtek.     

Vasárnapra virradóra egy Kecskemét, Ceglédi úton lévő Kft. telephelyén, az udvaron lévő szivattyúkról levágták és ellopták az elektromos kábeleket. Az okozott kár kb. 676.000,-Ft.  

Az elmúlt péntek délelőttjén egy kecskeméti nyitott lakásból elloptak 500 Euró készpénzt, illetve egy Revü típusú fényképezőgépét. Az okozott kár kb. 270.000,-Ft.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 24 éves kecskeméti férfi, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy hétfőn reggel betört egy kecskeméti lakóházba, és onnan egy arany gyűrűt vitt el, kb. 30.000,-Ft. értékben. A férfit a helyszínre irányított rendőrjárőr tetten érte. 

Őrizetbe került egy 45 éves kiskőrösi nő, mivel ellene a Tamási Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.  

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás folytat egy 78 éves soltvadkerti férfi rendkívüli halála ügyében. Tegnap délelőtt egy soltvadkerti férfi bejelentést tett, mert észrevette, hogy feltehetőleg az elmúlt éjszaka folyamán leégett egy Soltvadkert, Alsócsáborban lévő tanya. A helyszínen megállapítást nyert, hogy a leégett és összedőlt tanyában bennégett, és elhalálozott a fenti tanyán elő férfi. A lefolytatott helyszíni és halottszemle során bűncselekményre, idegenkezűségre utaló adat, körülmény nem merült fel. A helyszínen lévő tűzvizsgáló elsődleges véleménye szerint, a tüzet feltehetőleg az elhunyt szabálytalan tüzelése okozta. Valószínűleg a fatüzelésű kályhába farönköt tett, melyet a nyitott ajtón keresztül az égésnek megfelelően tolt beljebb, de időközben elaludt, így a kályhából kilógó fa okozhatta a tüzet.        

Eljárás indult 3 szerb állampolgár ellen, akik vasárnap tiltott határátlépést követtek el Szerbia irányából. A személyek a stabil hőkamera segítségével kerültek elfogásra Hercegszántó község külterületén. 2 szerb állampolgárral szemben az Idegenrendészeti Osztály 5-5 év, a 3. személlyel szemben 7 év beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, majd átadásra kerülnek a szerb fél képviselőinek.

Kövessen minket a Facebookon is!