Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 24. 07:51 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 1 súlyos sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Kecskemét Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vett tiltott kéjelgés szabálysértésének elkövetése miatt egy 19 éves dunaszentbenedeki nőt, aki tegnap Kecskemét, 54-es főút mellett állva az arra közlekedőknek félreérthetetlen módon jelezte, hogy anyagi ellenszolgáltatásért szexuális kapcsolatot létesít. Cselekményét védett övezetben követte el.  

 

Kecskemét Rendőrkapitányság személyi szabadság megsértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folyamatban lévő büntetőügyben őrizetbe vett egy 26, egy 28 és egy 29 éves román férfit, mert az egyik férfi a Nyárlőrincen lévő ház ajtaját belökve feleségét kereste, majd a nőt akarata ellenére magukkal hurcolták, miközben a férj a sértettet többször megütötte. A sértett a bántalmazás következtében 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett.

Kiskunfélegyházi kollegáink őrizetbe vettek egy 33 éves kecskeméti férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2009. július 17-én a Kiskunfélegyháza, Teleky utcában parkoló lezárt állapotú személygépkocsiból ellopta az abban található pénztárcát, személyes iratokat, mobiltelefont.

Jármű önkényes elvétele bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe került egy 20 éves kiskunhalasi férfi is, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy társaival március 11. és 17. közötti időben összesen 7 alkalommal loptak el személygépkocsikat a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság illetékességi területén azért, hogy azokat jogtalanul használják. A járműveket a jogtalan használat után elhagyták, azokat később megtaláltuk.

Megyénk határátkelőhelyein, a tegnapi napon 6 szerb állampolgár ellenőrzésekor állapította meg az útlevélkezelő, hogy nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Kövessen minket a Facebookon is!