Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. március 30. 09:54

Örömünnep Kecelen a 30 éves Pintér Műveknél

Képgaléria
Örömünnep Kecelen a 30 éves Pintér Műveknél
Bács-Kiskun egyik legismertebb - itthon és külföldön is elismert - cége a keceli Pintér Művek a napokban ünnepelte alapításának harmincadik évfordulóját. Ebből az alkalomból emlékező ünnepet rendezett a cég tulajdonosi köre, a Pintér család az alföldi kisváros művelődési házának nagytermében. A találkozón, amely egyszerre volt elegáns és baráti hangulatú, visszaidézték a cég fontos évtizedeit, köszöntötték az alapítót, Pintér Józsefet és mindazokat a dolgozókat, akik 10-15-20 éve hűségesen szolgálják a kisiparos üzemből ma már a nemzetközi nukleáris energetikai piacon is rangosan jegyzett keceli céget.

A 60 kitüntetettek között legnagyobb örömünkre ott lehetett Farkas P. József, a Wojtyla Ház ügyvezető igazgatója, alapítója, aki számos jótékonysági, városvédő és építő akcióban működött együtt a Pintér Művek első emberével. Farkas P. József és egyben a kollektívánk színarany, brillkővel díszített jubileumi érmet kapott.

Szívből köszönjük mi is a kitüntetést a civil mozgalmak aktivistái nevében is. Gratulálunk az elért eredményekhez. Jó egészséget, Istenáldást kívánunk az egész családnak.

Mátyus István fotói az ünnepségen készültek.

Kövessen minket a Facebookon is!