Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 2. 10:21

Bács-Kiskun a második

Képgaléria
Bács-Kiskun a második
2010. március 30. - április 1. között Nyíregyházán került megrendezésre a \" VIII. Középiskolások Közlekedésbiztonsági Kupája\" elnevezésű verseny országos döntője Nyíregyházán. Kedden az ünnepélyes megnyitót követően az elméleti megmérettetés zajlott a Nyíregyházi Főiskolán, szerdán az ügyességi és szabályossági versenyek folynak az NKH nyíregyházi Vizsgacentrumában. Az ország minden megyéje és a főváros háromfős csapatokkal képviseltette magát kerékpár, motorkerékpár és autóvezetés kategóriában.

A csapat mindhárom tagja különböző (kerékpáros, segédmotor-kerékpáros, B kategóriás járművezető) KRESZ tesztlapot töltött ki. Gyakorlati verseny során a versenyzők ügyességi akadálypálya feladatait teljesítették. A szabályossági vezetést a városi forgalomban tesztelték a vizsgabiztosok. Számot adtak még tudásukról elsősegélynyújtás és kábítószer alapismeretek terén is.

Összetett csapatverseny eredménye:                                      

I. Heves megye
II. Bács-Kiskun megye
III. Tolna megye

 

A megyei csapat tagjai:

  • Lévai János– Kiskőrös – kerékpárral, a Kiskőrösi Bem József Általános Iskola Kerékpáros Szakkörének tagja, felkészítője: Bácsi Csaba a szakkör vezetője.
  • Radics Gergő– Kecskemét Gáspár András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium - segédmotor-kerékpárral, felkészítője. Kotroczó Zsolt r. fhdgy.
  • Horváth Ferenc– Kecskemét Gáspár András Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium – gépkocsi, felkészítője: Kotroczó Zsolt r. fhdgy.
  • A versenyzők felkészítésében segítséget nyújtott a Füredi Autósiskola.


     

    Kövessen minket a Facebookon is!