Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 13. 07:47 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az Országos Mentőszolgálat bejelentése alapján nyomozást rendelt el, emberölés bűntett kísérlet gyanúja miatt egy 50 éves kecskeméti nő ellen, aki tegnap (hétfő), előzetes szóváltást követően a közös – kecskeméti - lakásukban két alaklommal hátba szúrta élettársát, egy 44 éves férfit. A szúrások következtében a férfi 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított nőt a nyomozóhatóság őrizetbe vette, majd előzetes letartóztatására tett előterjesztést.

Hétfőre virradóra, egy GYT-338 forgalmi rendszámú MTZ típusú traktort, valamint egy FAK-684 forgalmi rendszámú Mercedes típusú kisteherautót, és még 23 db. birkát lopott el ismeretlen tettes, vagy tettesek, egy tiszakécskei tanyáról. A lopással okozott kár közel 6.000.000.Ft.

Ismeretlen tettes előbb felpróbálta, majd elszaladt azzal az arany nyaklánccal, amit tegnap délután Kecskeméten egy ékszerboltból lopott el. A tolvaj 300.000.-Ft. kárt okozott az üzlet tulajdonosának.

Az ajtót befeszítve lopott el 600.000.-Ft. készpénzt egy kecskeméti lakásból ismeretlen tettes tegnap délelőtt. Az ajtóban okozott rongálási kár 5.000.Ft.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el három afgán férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!