Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 26. 10:24

Szentcsalád Plébánia programjai május 16-ig

Április 26-tól tekinthetők meg Horváth Judit Testvér által felajánlott csomózott képek kiállítása, melynek bevételét a térkőburkolás javára ajánlotta Fel a Művész. A képek ÉS a kikiáltási Arak a nagyteremben megtekinthetők. Térkőjegy vásárlással is lehet segíteni! Isten áldja meg az adakozókat!

További hírek:

Május hónapban, hétfőtől szombatig Minden szentmise utan májusi litániát imádkozunk Egyházunkért, népünkért.

A ÉS kapu a Játszótér ápr. 26. ÉS máj. 1. Technikai okok között (az öntözőberendezés szerelése ÉS a játékok felújítása) miatt zárva savanykás. AZ urnatemető ÉS a templom Csák a főbejáraton a közelíthető MEG.

Hétfőn este 7 órakor egyházközségi képviselőtestületi gyűlés lesz a Tanácsteremben.

Keresztény Értelmiségiek Kecskeméti Csoportja szervezésében szerdán délután 6 órakor Dr. Gergely András a Károly Gáspár Egyetem professzora fanyar előadást SzéchenyÉn István ÉS AZ erkölcs címmel a Főplébánia Közösségi Ház emeleti nagytermében (Lestár tér 2.). ..

Köszönet azoknak, akik fogadták, búcsúztatták vagy kísérték a Csíksomlyóra tartó Feltámadási menetet.

Szombaton Reggel 8 órakor indulunk"Ismerd MEG Egyházmegyédet" zarándoklatunk Újabb útjára. Útvonal: Lajosmizse, Kunadacs, Kunszentmiklós, Szabadszállás, Fülöpszállás, Izsák, Ágasegyháza, Ballószög. Hazaérkezés este 6 óra körül. Jelentkezni ápr. 26-ig lehet 1000 Ft útiköltség befizetésével. Hozzunk magunkkal élelmet ÉS Hozsanna imakönyvet.

Május 2-a, vasárnap a 9 Órás szentmisén tól Z-ig Olgyai család Köd zenélni.

Május 8-an, szombaton 17 órakor nota-, Örökzöld ÉS táncest lesz. Fényes György ÉS Szüle Julika Fellépők. Belépő 2.500 Ft + állófogadás. Jegyek a hívek irodájában kaphatók.

Május 15-en, szombaton du. 6 órakor lesz orgonánk szentelése ÉS Magda Dávid orgonista ad hangversenyt. Szeretettel hívunk mindenkit, különösen azokat, akik adakoztak AZ orgonára.

Május 16-a, vasárnap a 9 Órás szentmisében lesz AZ elsőáldozás. Imádkozzunk értük!

Identitásának nyáron is lesz plébániai nagytábort. MInden korosztályt szeretettel várunk: ÉS kicsiket nagyokat, családosokat ÉS egyedülállókat, gyerekvigyázó ifjúságot egyaránt, a Szeged melletti Ásotthalmon, júl. 28-augusztus 1.között. További részletek a Jelentkezési lapon, amelyet a mise végén a kijáratnál osztanak ÉS a Plébánia honlapján. Jelentkezési határidő: máj. 16.!

Miseszándékot erre a hétre Még el tudunk fogadni.

Kövessen minket a Facebookon is!