Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 27. 07:55 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy Suzuki Grand Vitara személygépkocsi bal hátsó ajtó üvegét törte be tegnap ismeretlen tettes, és az ülésen lévő női táskát a benne lévő személyes iratokkal együtt elemelve lopta azt el. A táskában bankkártya és készpénz is volt, így a lopással okozott kár eléri a 1.500.000.-Ft-ot.

Hétfő hajnalra, egy sükösdi családi ház záratlan garázsából vitt el a tolvaj egy láncfűrészt, egy fűkaszát, valamint egy motoros fűnyírót. A kerti kisgépek értéke 300.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el négy palesztin állampolgárt, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére.

A Hercegszántói Kirendeltség járőrei Nagybaracska község külterületén, az 5107-es úton igazoltattak tegnap hajnalban egy személygépkocsit, melynek az átvizsgálásakor 10.400 doboz szerb és horvát zárjeggyel ellátott cigaretta került elő. Az illegálisan behozni kívánt cigaretták értéke 4.870.000 Ft, melyet egy 35 éves és egy 36 éves férfi akart országunk területére hozni. Az elfogott személyeket és a megtalált cigarettát hatóságunk – jövedéki orgazdaság bűntette gyanúja miatt - a Baja VÁM szervek nyomozóinak átadta.

Kövessen minket a Facebookon is!