Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 9. 09:22

Menü és torkos péntek

Menü és torkos péntek
Miközben zajlik Kecskeméten a Hotel Három Gúnár nagyszabású fejlesztése és bővítése, a rendezvényházban zavartalanul élvezhetik a vendégek az ismert és közkedvelt konyha remekeit. Mint azt Csizmadia Lászlótól megtudtuk, továbbra is népszerű helyszíne a rendezvényház családi eseményeknek, lakodalmaknak, korlátozott számban még ballagásra is tudnak megrendelést fogadni. Fél 12-től fél 2-ig naponta várják menüvel a vendégeket. 750 forintért kétféle leves és kétféle főétel közül lehet választani.

A ház másik újdonsága a torkos péntek, amikor este 6-tól fél 11-ig minden étel árából 50 százalék kedvezményt adnak. Fricska Csaba, a rendezvényház konyhafőnöke a vendégek figyelmébe ajánlja a megújult étlapot is, amely évente négyszer, az évszakváltásokhoz igazodva alakul át.

- Mindig a szezonális nemes anyagok felhasználásával készítjük el az ízletes ételeket. Nem jövünk azonban zavarba akkor sem, ha a vendég kívánsága nem szerepel az étlapon. Éttermünkben lehetőség van arra, hogy egyedi igényeket is figyelembe vegyünk, beleértve akár lisztérzékenységet, cukorbetegséget, vagy étel allergiát – tudtuk meg a mesterszakácstól.

- Ez a rugalmasság és változatosság az egyik fő vonzereje a sunday lunch-nak, vagyis a vasárnaponkénti szabadszedéses ebédnek is. Mekkora igény mutatkozik erre az étkezési lehetőségre a városban?

- Rendkívül népszerű ez a vasárnapi étkezési forma. Vendégeink 25 féle melegétel közül választhatnak egy-egy alkalommal, és minden héten más a kínálat. A törzsvendégek a változatosságot, a családi hangulatot és a házias jelleget emelik ki fő erényként. Jellemzően családok jönnek, ezért különös gondot fordítunk arra, hogy a kínálatban mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő ételt. Külön odafigyelünk a gyerekekre. Átlagosan 130-150 fő étkezik ilyenkor két turnusban, 12-től és fél 2-től. Sokan választják családi ünnepek helyszínéül is, egyre gyakrabban foglalnak asztalt nagyobb társaságok.

Míg az éttermi vendégeknek színvonalas vasárnapi ebéddel, féláras pénteki vacsorával, a hétköznapokon pedig, menüvel igyekeznek a kedvében járni, addig a szállóvendégeknek egy-egy hosszú hétvégéhez kapcsolódóan programajánlatokkal, kulturális szolgáltatásokkal egybekötött akciókkal kedveskednek a Három Gúnár tulajdonosai. Az aktuális ajánlatokról a www.hotelharomgunar.hu honlapon lehet bővebben tájékozódni. 

A szabadszedéses vasárnapi ebédre és a torkos péntekre érdemes előzetesen asztalt foglalni a 76/483-611-es telefonszámon.

Kövessen minket a Facebookon is!