Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 11. 08:09 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Arany ékszereket, készpénzt, és több bankkártyát lopott el ismeretlen egy kecskeméti lakásból hétfőre virradóra. A bűncselekménnyel okozott kár 1.500.000 Forint.

Ismeretlen hétfő reggelre betört Kecskeméten, egy Aradi Vértanúk terén lévő presszóba, és ott az irodahelyiségben lévő páncélkazettából elvitt 1.500.000 Forint készpénzt. A tolvaj a kasszából is kivett és elvitt további 720.000 Forintot.

Három ismeretlen férfi ellen indult nyomozás, akik tegnap délelőtt Kiskunfélegyházán egy idős férfi házánál azzal az ürüggyel jelentek meg, hogy a sértett fia tűzifát küldött velük. A tolvajok az idős sértett figyelmét elterelve a konyha asztalon hagyott pénztárcából elloptak 830.000.-Ft. készpénzt, a sértett megtakarított pénzét. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság folytat nyomozást a három ismeretlen személy ellen.

Elloptak egy IDB-711 forgalmi rendszámú, Opel Corsa típusú személygépkocsit az indítókulcsával együtt tegnap délután Kiskunfélegyházán. A lopás egy bevásárlóközpont parkolójában történt. A gépkocsit őrizetlenül hagyó sértettnek 1.000.000.-Ft. kára keletkezett.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el három iraki férfit, akik okmányok nélkül léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!