Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 13. 07:44 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy személygépkocsi jobb első ablakát törte be ismeretlen tegnap Kecskeméten, egy Szolnokihegyben lévő ház előtt. A tolvaj az autóból ellopott egy autós táskát, benne 300.000.-Ft és 1.000,- euro készpénzzel, valamint több személyes irattal. A bűncselekménnyel okozott kár: 600.000.-Ft

Egy orgoványi gazdaboltban dolgozó férfi figyelmét terelte el ismeretlen tettes tegnap délben, majd a pénztárgép alatti nyitott fiókból emelt el 500.000.-Ft. készpénzt.

Szerda hajnalra ellopták Kecskeméten, a Bagi László utcában álló GRS-821 forgalmi rendszámú, piros színű, Suzuki Swift típusú személygépkocsit. A gépkocsi értéke 500.000.-Ft.

Egy lajosmizsei Kft. udvarán álló, nyitott tehergépkocsiból lopott el ismeretlen 500.000.-Ft. készpénzt tegnap, az esti órákban.

Szerdára virradóra Csengődön, eddig ismeretlen betört egy tanyába, és a pincéből hegesztő trafót, aggregátort, szivattyút, valamint két darab láncfűrészt lopott el, közel 320.000,-Ft. értékben.

Határrendészeti események:

 A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera jelzésére fogtak el egy szomáliai, három szerb, egy palesztin, és két ismeretlen állampolgárságú férfit, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!