Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 13. 16:46

Eltűnt egy ágasegyházi asszony.

Eltűnt egy ágasegyházi asszony.
Április 18-án hagyta el otthonát a 61 éves Füredi Józsefné, akinek hollétéről azóta sem hallott senki sem. A rendőrség olvasóink segítségére is számít.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya közigazgatási eljárás keretében – körözésének elrendelése mellett – eljárást folytat Füredi Józsefné (született Kis Mária, Kecskemét, 1949. 06. 18.) ágasegyházi lakos eltűnése miatt.

A nő eltűnését május 11-én jelentették be a rendőrségen. Nyíkos Tamástól, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől megtudtuk, hogy április 18-án vasárnap, 10 órakor gyalogosan ment el Füredi Józsefné lakásáról. Feltehetően Kecskemétre indult busszal, azóta nem érkezett haza. Életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen.

Füredi Józsefné személyeírása

164 cm magas, közepes testalkatú, fehér bőrű nő, arca enyhén ráncos, rövid festett szőke hajú. Fogazata hiányos.

  \"Ez

Ez az igazolványkép még 1998- ban készült Füredi Józsefnéről

Eltűnésekor sötét nadrágot viselt, aminek az oldalán fehér csík látható, világos színű felsőt vett hozzá. A hölgy szemüveges.

Aki információval tud szolgálni a keresett személy hollétéről, hívja a 76/484-684-es telefonszámon a Kecskeméti Rendőrkapitányságot vagy a 107, illetve 112-es segélyhívó számot!

Kövessen minket a Facebookon is!