Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 4. 08:34 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain 3 anyagi káros, és 1 könnyű sérüléses baleset történt tegnap.

Ma éjjel tolvajok jártak egy nyitott kecskeméti lakásban, és miközben az otthon aludtak a lakók, karórát és készpénzt is sikerült a tolvajnak elvinnie, összesen kb.: 450.000,-Ft. értékben.

Csütörtökön este egy izsáki lakás előtt nyitott állapotban parkoló Peugeot típusú kisteherautóból elloptak 3 db. Stihl típusú láncfűrészt. Az okozott kár kb.: 340.000,-Ft.  

Kiskunfélegyházi kollegáink keresik azt a személyt, aki április 01. és a tegnapi nap közötti időben egy Kiskunfélegyházán lévő bekerítetlen területéről elvitt 2 db. szarvasmarhát, melyek értéke kb.: 350.000,-Ft.  

Őrizetbe vettek kollegáink egy 39 éves, egy 20 éves, valamint egy 29 éves kecskeméti hajléktalan férfiakat, akik a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy tegnap éjjel betörtek egy kecskeméti nem lakott tanyába. Egy szolgálaton kívüli rendőr bejelentése alapján a kiérkező rendőrjárőrök tetten érték őket. A lopással veszélyeztetett élelmiszerek és tárgyak értéke kb. 100.000,-Ft., a rongálási kár kb. 500,-Ft.

Őrizetbe került egy 28 éves dabasi férfi is, aki ellen a Budakörnyéki Bíróság elfogatóparancsot adott ki.  

Kövessen minket a Facebookon is!