Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 6. 08:10 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Több arany ékszert, műszaki eszközt, valamint készpénzt lopott el ismeretlen tettes egy lajosmizsei családi házból. A bűncselekmény szombatról vasárnapra történt, a lopással okozott kár eléri az 1.000.000.-Ft-ot.

Közel 25 m³ akácfát vágott ki és lopott el a tolvaj június 01. és július 04. közötti időben, egy Baja melletti akácos területről. A sértettnek okozott kár: 425.000.-Ft.

Egy Kft. Fajsz külterületén lévő szántóföldjéről lopott el ismeretlen 250 méter, az öntözőberendezéshez tartozó vörösréz kábelt. A bűncselekmény július 02. és július 05. közötti időben történt. Az okozott kár 500.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság mélykúti körzeti megbízottja tegnap, a reggeli órákban, három tunéziai állampolgárt fogott el Mélykúton. A három férfi tiltott határátlépést követett el. A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, lakossági bejelentésre fogtak el négy külföldi személyt, köztük egy nőt, akik okmányok nélkül léptek illegálisan Magyarország területére. Az ismeretlen állampolgárságú személyek kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!