Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 8. 07:58 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el természetkárosítás bűntett gyanúja miatt egy 39 éves szerb férfi ellen, aki tegnap a Bácsalmási Határátkelőn belépésre jelentkezett gépkocsijával, de annak átvizsgálása során a csomagteréből három darab védett, élő teknős került elő. Az egy mocsári és két görögteknős eszmei értéke 90.000 Ft. Kollégáink gondoskodtak a teknősök területileg illetékes természetvédelmi hatóságnál, a Kiskunsági Nemzeti Parkban való elhelyezéséről.

Egy kiskunhalasi társasház lépcsőháza elől vitt el a tolvaj tegnap, egy fekete színű, lezárt motorkerékpárt, melynek értéke 250.000.-Ft.

Közel 500 méter légkábelt vágott le és lopott el a tolvaj július 29-ei napot megelőzően Kiskunmajsától két kilométerre lévő Kígyóspusztáról. Az okozott kár a Magyar Telekom szakemberei szerint 420.000.-Ft.

A Tiszakécskei Rendőrőrs őrizetbe vett egy 37 éves helyi férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy társaival az év elején egy tiszakécskei hétvégi ház alagsorából több étkészletet, tálakat loptak el. Egy másik alkalommal, ugyaninnen 6 csomag burkolólapot is elvittek egy gáztűzhely és egy szőnyeg mellett.

Őrizetbe került egy 20 éves kalocsai férfi is, aki 2009 decemberében társaival, megütöttek és megvertek egy kalocsai férfit, akitől ezután a nála lévő 20.000-forintját is elvették.

Kövessen minket a Facebookon is!