Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 13. 13:11 | Szerző/forrás: www.kecskemet.hu

Alföld Kincsei Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál

Alföld Kincsei Kulturális és Gasztronómiai Fesztivál
A Hírös Városunk és Térségének Hagyományaiért Alapítvány célja olyan hazai és nemzetközi fesztivál megszervezése, amely egyrészt a gasztronómián belül, a kulturált pálinka és borfogyasztás értékeit mutatja be, elősegíti a vevőkör, a piaci lehetőségek bővítését azzal, hogy az évszázados múltra visszatekintő kiváló minőségű termékeknek méltó bemutatkozási lehetőséget biztosít. Természetesen a pálinka és a boron kívül más termékek bemutatására is nyitottak vagyunk.

Az alapítvány fel akarja hívni a figyelmet a hungarikumok megőrzésének fontosságára, sajátos kulturális missziót kíván e téren folytatni.
A Fesztivál keretében lesz Republic és Holdviola koncert, továbbá Szekeres Adrienn, Matyi és a Hegedűs, Nótár Mary, tűzijáték és még sok fellépő sztárvendég.

Megrendezzük a Bács megyei szépségversenyt, de lesznek sportrendezvények, családi programok és egészségnap is. Elkötelezett hívei vagyunk a kulturált szórakozásnak, pártoljuk a magyar gasztronómia népszerűsítését, ápoljuk a magyar kultúra hagyományait.

A rendezvény 4 napja azaz 1 hétvégéje, a vendégek számára szórakozásról, a vidámságról és a jókedvről szól. A kulturális hátteret színvonalas színpadi előadók, zenekarok, sztárvendégek, a látogatók számára a széles választékról kiváló vendéglátók és kiállítók gondoskodnak.

Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidő Központ.

Ideje: 2010 július 15- 18.

Kövessen minket a Facebookon is!