Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 15. 18:42 | Szerző/forrás: baon.hu

Csak tíz perce volt a késsel hadonászó a rablónak

Csak tíz perce volt a késsel hadonászó a rablónak
A sükösdi takarékszövetkezetet akarta kirabolni egy helyi férfi, az alkalmazottaknak azonban sikerült megnyomniuk a pánikgombot.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett gyanúja miatt egy 23 éves sükösdi férfi ellen – tudtuk meg Mihályné Bornemisza Eleonórától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől csütörtök délután. A sajtóközleményből kiderült, hogy szerdán 8 óra után öt perccel érkezett telefonos bejelentés a Bajai Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint a sükösdi takarékszövetkezetben megnyomták a pánikgombot.

A pénzintézetben egy férfi egy mintegy 15 centiméter pengehosszúságú késsel hadonászott, és pénzt követelt a pénztárostól. A bejelentés alapján helyszínre irányított járőrök a takarékszövetkezet közelében negyed 9-kor fogták el a rablót. A férfi gyanúsítotti kihallgatása megtörtént, a bűncselekmény elkövetését beismerte. Őrizetbe vették a rendőrök, kezdeményezték előzetes letartóztatását. A rablás során személyi sérülés és anyagi kár sem keletkezett. 

Kövessen minket a Facebookon is!