Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 18. 09:48

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy 26 éves kecskeméti nő JJD-241 rendszámú, piros VW Golf személygépkocsiját lopták el szombat reggelre a lakóháza előtti parkolóból. A kár 600 ezer forint.

Ugyancsak szombat reggelre lopták el egy kecskeméti család GDP-123 rendszámú, fehér színű, Skoda Felicia személygépkocsiját. A kár 350 ezer forint.
 
Egy kiskunhalasi lépcsőház mögötti parkolóból lopták el péntek éjjel a HYA-759 rendszámú, szürke színű Volkswagen Passat személygépkocsit. A bűncselekménnyel okozott kár 2 millió forint.

Szombaton éjjel egy ismeretlen tettes egy 54 éves kiskunhalasi nő tanyájának zárt udvarába behatolt, majd garázsban parkoló Hyundai gépkocsi jobb hátsó ablakát betörve a gépkocsi utasteréből egy kézitáskát lopott el. A táskában 250 ezer forint készpénz volt.
 
Szombaton délután Kecskeméten egy leeresztett ablakkal parkoló KIA kisteherautó utasteréből loptak el egy kerekegyházi férfi pénztárcáját a benne lévő 250 ezer forint készpénzzel, valamint személyes irataival és bankkártyával együtt.
 
Kecskeméten egy ingatlanból ismeretlen tettes antik festményeket és szőnyegeket vitt el. A lopással okozott kár félmillió forint.

Ladánybenén egy építés alatt álló lakóházból egy ismeretlen elektromos barkácsgépeket, villanyszerelési szerelvényeket, láncfűrészt, szivattyút, valamint egy zuhanytálcát vitt el. 

A határátkelőhelyeken a tegnap nyolc szerb és egy horvát állampolgár ellenőrzése során állapította meg az útlevélkezelő, hogy ellenük Németország és Olaszország beutazási és tartózkodási tilalmat rendelt el, illetve nem rendelkeztek a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal vagy tartózkodási engedéllyel.

Kövessen minket a Facebookon is!