Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 3. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Két darab dízelmotort, egy kompresszort és egy csörlőt lopott el az a tettes, aki tegnap hajnalban betört egy lajosmizsei ház zárt garázsába. A bűncselekménnyel okozott kár: 900,000- Ft.

Egy kecskeméti családi házból vitt el a tolvaj arany ékszereket és 380.000.-Ft. készpénzt. A bűncselekmény július 28. és augusztus 02. közötti időben történhetett. A tolvaj által okozott kár.: 630,000- Ft.

Eddig ismeretlen betört Szeliden egy vízi sportszer kölcsönzőbe még július 29-én. A tolvaj egy műanyag szörf vitorlát, 2 darab egyes kajakot, 2 darab két személyes kajakot, 6 darab kajak lapátot, 2 darab szörf ruhát, és több sporteszközt is ellopott. A sértettnek okozott kár eléri a 700,000- Ft-ot.

A Kiskunfélegyházi Vasútállomás fűtőházába jutott be illetéktelen, még tegnap. A tolvaj az ott található vasúti járműről elektromos vezetékeket, akkumulátorokat, tűzoltó készülékeket szerelt le és lopott el. A tulajdonos kára 500.000.-Ft.

Kiskunhalas külterületén lévő szennyvíz átemelő villamos vezérlő szekrényéből vitt el a tolvaj az ott működő Motorola GP 340 típusú rádiót és szünetmentes tápegységet. A tettes a vezérlő szekrényét felfeszítette. Az ellopott eszközök értéke 300.000.-Ft.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 26 éves és egy 32 éves román állampolgárt, akik azzal gyanúsíthatóak, hogy tegnap Kiskőrösön, a Kolozsvári utcán gyalogosan közlekedő sértetteket, egy korábbi nézeteltérés miatt tettleg bántalmazták. A megtámadott három férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján, nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei Csikéria külterületén észleltek és elfogtak két szerb férfit, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. Kollégáink megállapították, hogy illegálisan, a zöldhatáron át léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!