Július 16. kedd, Valter
Hírek, események 2010. augusztus 5. 21:09

Lelkigyakorlat: Dr. Bábel Balázs a bugaci Hittanyán beszélt az ifjúsághoz

Képgaléria
Szerdán délután a bugaci hittanyán találkozhatott az egyházmegye ifjúsága a megye első papjával. Dr. Bábel Balázs tanítását, főmunkatársunknak, Barotai Imre atyának a közreműködésével közvetíthetjük a szélesebb nyilvánossághoz. Fogadják szeretettel....

Miért van napjaikban is szükségünk Jézusra és az ő tanúira?

 

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a XIX. BUGACI IFJÚSÁGI LELKIGYAKORLATOS TÁBOR.

 

Helyszín: a Hittanya, a bugaci puszta mellett. (Móricgát, Bezsenyi dűlő 104.) Megközelíthető gépkocsival Bugac és Móricgát felől.

 

Ideje: 2010. augusztus 1-tól 8-ig, vasárnaptól vasárnapig.

 

Téma: „Kereszténységnek pajzsa” – Tartsd meg a hitet, s a hit megtart téged!

 

 

A tábor napirendjében helyet kapnak a témában járatos papok, szerzetesek, világi szakemberek elő-adásai, melyeket kis csoportokra oszolva beszélgetés során mélyítünk el. A lelkigyakorlatos jelleget erősíti a mindennapi szentmise, a közös imádság, a szentségimádás. Ugyanakkor fontosnak tartjuk az ismerkedést, a közösségépítést, a jó hangulatot is. Ezért gondoskodunk arról, hogy ne hiányozzon a sport, a játék, a túra, a zene és tánc sem. Táborunk évek óta az Egyházmegye legfontosabb, védett idővel rendelkező ifjúsági programjai kö-zé tartozik. Kérünk Benneteket, hogy minél szélesebb körben ismertessétek ezt a meghívást, hogy a Ti hittanosaitok, fiatal barátaitok is részt vehessenek ezen a programon.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Adományok Szenteste Alapítvány Wojtyla Ház