Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 13. 08:31 | Szerző/forrás: baon.hu

Tragédia az 52-esen: két halott, két súlyos sérült – fotók

Tragédia az 52-esen: két halott, két súlyos sérült – fotók
Ketten meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a ma (péntek) kora reggeli balesetben, amit fiatalok okoztak az 52-es főút 22-es kilométerszelvényénél.

Az eddigi adatok szerint a Balatontól tartott hazafelé egy Volkswagen személyautó, amiben négy kecskeméti fiatal – két férfi és két nő – utazott. A kocsit vezető férfi a fülöpházi domboknál áttért a bal oldalra, ahol akkor szemből egy pótkocsis teherautó érkezett.

– Már nem tudtam kivédeni az ütközést. Szörnyű volt, ahogy egyenesen nekem rohant – mondta a helyszínen tudósítónknak a teherautó tulajdonos-vezetője, aki hajnali 3 órakor indult Szarvas közeléből és olajretket szállított Lepsénybe. A teherautó sofőr szerencsére nem sérült meg, viszont „bebicskázott” járműszerelvényének teherautója megrongálódott és fáknak, bokroknak ütközött.

A karambolt követően a Volkswagen megpördült, fejre állt és az árokba került. Egy férfi és egy nő a kocsiban életét vesztette, a másik nőt és a másik férfit rohammentők szállították a kecskeméti kórházba. A sérülteket és az áldozatokat tűzoltók vágták ki az összeroncsolódott járműből.

A baleset és a helyszínelés miatt a rendőrök az izsáki leágazásoknál lezárták az 52-es főutat és Ágasegyháza-Izsák-Kisizsák felé terelik a járműforgalmat. Várható, hogy több órán keresztül le lesz zárva az 52-es főútnak ez a szakasza.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: \'124950740848507\', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement(\'script\'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + \'//connect.facebook.net/hu_HU/all.js\'; document.getElementById(\'fb-root\').appendChild(e); }());

Kövessen minket a Facebookon is!