Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 5. 13:08

A polgármester együtt ünnepelt a helyiekkel

Képgaléria
A polgármester együtt ünnepelt a helyiekkel
Szeptember 4-én rendezték a hagyományos Alsószéktói Vigasságot, a kecskeméti, Melinda utcai parkban. A családi programok délelőtt kezdődtek, majd zenei és táncprodukciók szórakoztatták a szép számmal összegyűlt közönséget.

Mennyire fontos egy városrész életében, hogy közösségek alakuljanak ki és összetartva dolgozzanak együtt? – tette fel a kérdést a rendezvényen Zombor Gábornak, Kecskemét polgármesterének az eseményt vezető Szutor Enikő „porondmester”.

- Erre a kérdésre csak azt válaszolhatom, hogy ebben az évben lesz tíz éve, hogy a családommal Alsószéktóban lakunk. Eddigi életünkben ilyen sokáig még sehol sem éltünk. Amikor pedig felmerült annak a lehetősége, hogy innen elköltözzünk, akkor a család egyöntetűen azt mondta, hogy nem megyünk. Úgy gondolom, ez annak is köszönhető, hogy az itt lévő emberek nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek, csak jókat tudok mondani azokról, akik a környezetemben élnek. Szeretném megköszönni mindazoknak, akik segítettek abban, hogy a város egyik legszebb parkja készüljön el itt. Külön köszönöm Sipos László képviselő úrnak, barátomnak, hogy ilyen lelkiismeretesen, védi, óvja, és építi ezt a parkot és ezt a városrészt. Az a véleményem, hogy még nagyon sok éven keresztül kell ezt csinálja. Biztatom őt a további munkára.

N.N.M.

Kövessen minket a Facebookon is!