Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 8. 08:21 | Szerző/forrás: www.baon.hu

Eltűnt fiú keresnek - tanévkezdés óta nem látták

Eltűnt fiú keresnek - tanévkezdés óta nem látták
Kuritár Zoltán egy hete tűnt el Baján és azóta nem adott életjelet magáról. Felkutatásában kéri a bajai rendőrség a lakosság segítségét.

A kapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálatot folytat Kuritár Zoltán 18 éves bajai lakos eltűnése ügyében, akik 2010. szeptember elsején lakásából távozott, de iskolába nem ment, azóta életjelet magáról nem adott – tudtuk meg Putnik Zoltántól, a Baja Város Rendőrkapitányság sajtóreferensétől.

Személyleírása:
183 cm magas, 73-74 kg súlyú, sportos testalkatú, szeme szürkés kék, kreol bőrű, széles, sötétbarna szemöldökű, barna rövid hajú. A hasán egy kisebb laparoszkópos műtéti heg található.

Utolsó ismert ruházata:
Bal kezén bőr karkötő, melyen gyöngydarabok vannak, nyakában ezüst nyaklánc van, melyen egy „dögcédula” lóg NÓRI felirattal. Eltűnésekor sötétkék, elől kissé megkopott farmernadrágot, fekete, boka fölé érő fűzős sportcipőt, és egy vastag cipzáros, kapucnis hosszú ujjú felsőt viselt, amely fekete-piros vízszintes széles csíkozású.

A rendőrség kéri a lakosságot, hogy aki az eltűnt személyt látta, felismerni vélte, vagy lehetséges tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, soron kívül értesítse a Bajai Rendőrkapitányságot a 06-79/540-100-as telefonszámon, vagy a 107 számú segélyhívón. Bármely rendőrnél, rendőri szervnél, valamint a rendőrség ingyenesen hívható 06-80/555-111 zöldszámán is megtehetik a bejelentést.

Kövessen minket a Facebookon is!