Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 8. 17:58 | Szerző/forrás: baon.hu

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a 16 éves lányt!

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a 16 éves lányt!
A madarasi Holló Krisztina az iskolakezdés napján tűnt el, azóta senki sem tudja, hol lehet. Tetoválásai is segíthetik a lány felismerését.

Egy eltűnt személy felkutatásában kéri a lakosság segítségét a Bajai Rendőrkapitányság. Közigazgatási eljárás keretében vizsgálják Holló Krisztina 16 éves, madarasi lakos eltűnése ügyét, aki szeptember 1-jén otthonából iskolába indult, de nem érkezett meg oda. Azóta életjelet nem adott magáról – tájékoztatott minket Putnik Zoltán, bajai sajtóreferens.

A lány személyleírása

Holló Krisztina 170-175 cm magas, sovány testalkatú, szeme színe barnászöld, haja derékig ér, feketére van festve. A hasán köldökpirszing és egy sas körvonalú tetoválás található. Jobb kezének kis ujján ugyancsak tetoválás van.

Kérik a lakosságot, hogy aki az eltűnt személyt az eltűnését követően látta, felismerni vélte, vagy lehetséges tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, soron kívül értesítse a Bajai Rendőrkapitányságot a 06-79/540-100-as telefonszámon, vagy a 107 számú segélyhívón. Bármely rendőrnél, rendőri szervnél, valamint a rendőrség ingyenesen hívható 06-80/555-111 zöldszámán is megtehetik a bejelentést.

Kövessen minket a Facebookon is!