Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 17. 15:20 | Szerző/forrás: baon.hu

Lambulics nagyon bizakodó

Lambulics nagyon bizakodó
Mladen Lambulics biztos benne, hogy a KTE-Ereco nemcsak szépen, de eredményesen is fog játszani.

– Minden meccs fontos, de szombaton talán az egyik legfontosabb jön – mondta Mladen Lambulics, a KTE-Ereco középső védője. – Bosszantó, hogy jól játszunk, de az eredményeink roszszak – tette hozzá a bekk, aki már két meccsen viselte a csapatkapitányi szalagot is.

– Én nem foglalkozom ezzel, a csapat kapitánya Csordás Csaba. Ha visszajön a kezdőbe, akkor egyértelmű, hogy ő lesz a „cséká” – fogalmazott Lambulics, majd szólt a 16 bekapott gólról is: – Az egész csapat kapta. Nagyon nem szeretem, ha csak a védelmet hibáztatják. A pályán csapatmunka van. Nem mondhatjuk azt, hogy a csatár lövi a gólt, a bekkek és a kapus pedig kapja. Valóban nagyon sok ez a tizenhat bekapott találat, de ezzel már nem tudunk mit csinálni.

– Előre kell néznünk, és azon lennünk, hogy a következő meccseken érintetlen legyen a kapunk. De ha csak mi négyen védekezünk, és nem az egész együttes, akkor betalálnak az ellenfeleink, nem is egyszer. De még egyszer mondom: előre kell néznünk. Biztos vagyok abban, hogy változik a helyzet, és a szép játékunk eredménnyel is párosul. Mert az nem lehet, hogy több meccsen úgy járjunk, mint a Fradi ellen. Akkor, ugye, rengeteg helyzetet kidolgoztunk, az FTC jóval kevesebbet, mégis ők hagyták el nyertesen a pályát – tette hozzá a montenegrói játékos.

Házi góllövőlista

A KTE-Ereco házi góllövőlistáját Francis Litsingi vezeti 3 találattal. Tököli Attila és Foxi Kethevoama 2-2, míg Balog Béla, Simon Attila és Némedi Norbert 1-1 gólt szerzett.

Kövessen minket a Facebookon is!