Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 18. 15:23 | Szerző/forrás: baon.hu

Ez tényleg szerelem?

Ez tényleg szerelem?
Fergeteges előadást tartott a Bugaci Tanyaszínház pénteken este a Rigó József ÁMK tornacsarnokában. Az Ez tényleg szerelem? című darabot adták elő.

A két helyi szerző: Kovácsné Kiss Éva pedagógus és Tóth Marianna vállalkozó műve egy erdélyi gyűjtésre épült. A szereplők három és fél hónapon keresztül készültek a falunapi előadásra. Június közepén telt ház előtt mutatták be a darabot. Akkor többen is arra kérték őket, hogy legyen folytatása, vagyis adják elő még egyszer, mert az is szerette volna látni, aki a bemutatóról lemaradt. Az előadást ugyanis mindenki dicsérte.

Pénteken este ismét telt ház előtt mutatták be a darabot. A szerzők humoros írásukkal visszatértek a múlt század közepébe, amit aktuális helyi poénokkal is megtoldottak. A közönség értette és a vevő is volt rá. Nem egy alkalommal hatalmas nevetésben törtek ki, és természetesen többször is összeverődtek a tenyerek. A jelenlévők profi előadást láthattak, a szerepüket teljesen átélő előadókkal. A másfél óra alatt mindenki kiválóan szórakozott.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: \'124950740848507\', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement(\'script\'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + \'//connect.facebook.net/hu_HU/all.js\'; document.getElementById(\'fb-root\').appendChild(e); }());

Kövessen minket a Facebookon is!