Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 21. 08:04 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 3 súlyos sérüléses, 4 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 23 éves és egy 17 éves nagykőrösi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy tegnap éjjel bementek egy német állampolgár Kecskeméten lévő házának bekerítetlen udvarába, és a lezáratlan melléképületből megpróbáltak ellopni 1 db vízszivattyút. A szomszédok ezt észre vették, így a szivattyút hátrahagyva a helyszínről elmenekültek. A lopással veszélyeztettet kárérték kb. 25.000,-Ft. volt.

Őrizetbe került egy 18 éves lajosmizsei férfi is, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy augusztus 29.-én a nyitott ablakon bemászott egy lajosmizsei tanyába és onnan DVD lejátszót, és sportcipőket vitt el, összesen 50.000,-Ft. értékben.

Őrizetbe került még egy 32 éves bogádi férfi is, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy március 19. és 21. közötti időben befeszítette az ablakát egy Kecskeméten lévő ügyvédi irodának, és onnan egy Zsolnai teás készletet, egy ezüst kávés készletet, valamint 450.000,-Ft. értékben illetékbélyeget, és 4.000,-Ft. készpénzt lopott el. A bűncselekménnyel okozott kár összesen kb. 1.054.000,-Ft.

Eljárás indult a stabil hőkamera jelzése alapján 3 algériai és 2 török állampolgár ellen, akik vasárnap követtek el tiltott határátlépést Szerbia irányából. A BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szálláson kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek. Az egyik török, egy fiatalkorú férfi pedig a Bács-Kiskun Megyei Kunfehértón lévő Gyermekotthonba került elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!