Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 22. 05:45 | Szerző/forrás: idojaras.hu

Hétvégéig kitart az indián nyár

Hétvégéig kitart az indián nyár
Száraz, kellemes őszi időre számíthatunk az elkövetkező napokban, sok napsütésre van kilátás, és fokozatosan a hőmérséklet is emelkedik. A vénasszonyok nyara várhatóan a hétvégéig tart ki.

Részletes előrejelzés

Szerdán a reggeli ködfoltok feloszlását követően folytatódik a napos, meleg idő, általában kevés felhő lesz az égen. Mérsékelt lesz a szél. 19, 23 fokra számíthatunk.

Fronthatás nem érvényesül a légkörben, a napos idő miatt javuló közérzetre lehet számítani.  A légszennyezettség közepes szintű, kissé emelkedik a szennyezőanyagok koncentrációja a következő napokban. A pollenek aránya is kissé magasabban alakul a levegőben. A reggeli órákban kifejezetten hideg várható, de napközben kellemes lesz az időjárás. Öltözködjünk rétegesen. Napközben kedvezőek lesznek a közlekedés időjárási feltételei, de a hajnali, reggeli órákban többfelé erősen párássá válik a levegő, foltokban sűrű köd képződik.

Csütörtökön
reggel párás, foltokban ködös idő valószínű. Napközben jobbára derült, napos időben lesz részünk. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 24 fok között alakul.

Pénteken a többórás napsütést fátyolfehők zavarják, csapadék nem várható. Megélénkül a délkeleti szél. 20, 24 fokra melegszik a levegő.

Szombaton változóan, nyugaton jobbára erősen felhős lesz az ég, és elszórtan várható eső, záporeső. Mérsékelt lesz a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke 16, 23 fok között alakul.

Vasárnap a pár órás napsütés mellett többször lesz erősen felhős az ég és elszórtan alakul ki  eső,  záporeső, néhol zivatar. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. 15, 23 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Hétfőn keleten az erősen felhős égből eső, zápor várható. Nyugaton felszakadozik a felhőzet és több-kevesebb időre kisüt a nap. Megerősödik az északnyugati szél. 14, 19 fokra számíthatunk.

Kövessen minket a Facebookon is!