Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 23. 05:41 | Szerző/forrás: idojaras.hu

Pár napig még napos, meleg őszi idő

Pár napig még napos, meleg őszi idő
Csütörtökön is folytatódik a napos, száraz, kellemes őszi idő, és a hőmérséklet kissé emelkedik. A vénasszonyok nyara várhatóan a hétvégéig tart ki. Szombaton már felhősödés kezdődik.

Részletes előrejelzés

Csütörtökön
reggel párás, foltokban ködös idő valószínű. Napközben jobbára derült, napos időben lesz részünk. Csapadék nem várható. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20, 24 fok között alakul.

Fronthatás továbbra sem várható.  A légszennyezettség közepes szintű, a nagyvárosokban elérheti az egészségügyi határértéket. A pollenek aránya is kissé magasabban alakul a levegőben. A reggeli órákban kifejezetten hideg várható, de napközben kellemes lesz az időjárás. Öltözködjünk rétegesen. Az autózók a reggeli órákban helyenként sűrű ködfoltokkal találkozhatnak.

Pénteken délnyugat felől felhősödés kezdődik, de csapadék egyelőre nem valószínű. Több-kevesebb napsütésre mindenhol számítani lehet. Megélénkül a délkeleti szél. 20, 25 fokra melegszik a levegő.

Szombaton nyugaton több, keleten kevesebb felhő lesz az égen. Kisebb csapadékra legfeljebb a nyugati határ közelében kell számítani. Mérsékelt lesz a keleti szél. A hőmérséklet csúcsértéke 21, 25 fok között alakul.

Vasárnap nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon többfelé, máshol elszórtan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Csak pár órára süt ki a nap. Megélénkül a délkeleti szél. 16, 25 fok között tetőzik a hőmérséklet. Délkeleten lesz a legmelegebb.

Hétfőn a változóan felhős ég mellett elszórtan alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Csak néhány órás napsütésre van kilátás. Az északnyugati szél mérsékelt lesz. 18, 23 fokra számíthatunk.

Kedden több-kevesebb napsütésre számíthatunk, de időnként megnövekszik a felhőzet, és helyenként kialakulhat kisebb eső, zápor. Mérsékelt lesz a nyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17, 22 fok között alakul.

Kövessen minket a Facebookon is!