Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 28. 17:37 | Szerző/forrás: baon.hu

Gumikalapáccsal verték agyon a kutyát

Gumikalapáccsal verték agyon a kutyát
Újabb brutális állatkínzás történt Kecskeméten. A Thököly utcához riasztották az állatvédelmi őrszolgálatot, ahol egy zacskóban találtak az állat tetemére.

– Délután érkezett hozzánk a lakossági bejelentés – nyilatkozta a Baonnak Szabó Attila, az állatvédelmi őrszolgálat vezetője. – Fél 3 körül értünk a helyszínre. Először két riadt kölyökkutyát találtunk a Thököly utcában, majd tőlük nem messze ott hevert egy véres nejlonzacskóban egy tetem. A szörnyűségesen megkínzott állat már nem élt. Fejét valószínűleg gumikalapáccsal verték szét.

Szabó Attila szerint előbb zárták nejlonba a szerencsétlen jószágot, ami félelmében be is vizelt, ezután verték agyon. A két kölyöknél valamivel nagyobb hímkutya esett áldozatul az állatkínzó(k)nak. Az őrszolgálat munkatársai hiába kérdezősködtek a környéken, senki sem látta, hogyan kerültek oda. – Az ügyben ismeretlen tettes ellen teszünk feljelentést – mondja Szabó Attila – több mint valószínű, hogy ezúttal sem lesz meg a tettes.

  \"Ebben

Ebben a zacskóban végezte be rövidke életét a kölyökkutya A galéria fotóit, kérjük, csak erős idegzetű olvasóink tekintsék meg!

Júniusban szintén brutális kegyetlenséggel végeztek egy kutyával Kecskeméten. A gerincét nyaktájékon mellkasig átvágták, bal oldalán pedig mintha ki akarták volna belezni. A szerencsétlen állat tetemét az Akadámia körút 61. szám alatt ház sarkánál dobták a fűbe. Az állatkínzót azóta sem találta meg a rendőrség.

Kövessen minket a Facebookon is!