Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 29. 06:42 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Szombat éjszaka ismeretlen tettes Lajosmizsén, egy borozóban késsel megfenyegette, majd bántalmazta a 78 éve sértett férfit úgy, hogy eközben elvette a zsebéből a pénztárcáját a benne lévő néhány ezer forinttal. Az elvégzett adatgyűjtés és a részletes kihallgatások eredményeként tegnap elfogásra került egy 18 éves lajosmizsei férfi, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható, kihallgatását követően őrizetbe került.

Tegnap délután Kecskeméten a Hajagos utcában parkoló Ford személygépkocsit törte fel ismeretlen, majd a gépkocsi hátsó üléséről elvitt egy táskát, benne két mobiltelefonnal, személyes és céges iratokkal, valamint 90.000.-Ft. készpénzzel. Az okozott kár 215.000.-Ft.

Csalás bűntett gyanúja miatt indult nyomozás a Kecskeméti Rendőrkapitányságon egy ablakok forgalmazásával, szerelésével foglalkozó Kft. vezetője ellen, aki a sértettel júliusban kötött szerződés szerint vállalta a sértett lakásán a nyílászárók cseréjét. A cég vezetője 250.000.-Ft. előleget is átvett, azonban a munkálatokat az óta sem kezdte meg, a felvett előleget a sértett többszöri kérésére sem adta vissza.

Egy szerb férfi tett feljelentés ismeretlen tettes ellen, aki tegnap Soltvadkerten a Bocskai utcában a nyitott állapotban és őrizetlenül hagyott kamionból ellopott egy pénztárcát, benne 300.000.-Ft. értékű valutával.

Határrendészeti események:

Lakossági bejelentés alapján került elfogásra a madarasi körzeti megbízott által az a két szerb férfi, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére. Az ellenőrzés megállapította, hogy egyikükkel szemben beutazási –és tartózkodási tilalom van érvényben, mindketten idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!