Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 30. 13:35

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja – olvassa kor-határtalanul!

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja – olvassa kor-határtalanul!
Már kapható az újságárusoknál a Korhatár októberi száma. Ízelítő a tartalomból:

A címlapon Katona Klári előadóművész szerepel, akit Borzák Tibor arról is kérdez, hogy miként éli meg hétköznapjainak új élményeit, köztük a jótékonykodást. Az is kiderül a beszélgetésből, hogy „az élet egy felfelé tartó lépcsősor” – aki kíváncsi a magyarázatra, meglelheti az interjúban.

A Korhatár Beszédtéma rovatának cikkei ezúttal a magazin október 10-én tartandó Egészségnapjához kapcsolódik, a budapesti SYMA-csarnokban meghirdetett ingyenes szűrésekre kecskemétieket is várnak! Az egésznapos egészségprogramok mellett színpadi produkciók, beszélgetések is lesznek ismert emberekkel. A lapban megtalálható a részletes program!

Érdekes olvasnivalót kínál az Életmese rovat is: Vagyóczky Károly grafikus, a Pénzjegynyomda egykori művészeti vezetője mesél a bankjegytervezés kulisszatitkairól, ő az, aki a pénztárcánkban lapuló papírpénzeket tervezte, ám az euró megjelenése úgymond véget vetett a pályafutásának.

Hosszabb beszélgetés olvasható Salamon Pál íróval, ezen kívül pedig további sok-sok érdekes cikket kínál még a Barangoló, a Nagyvilág, az Ezotéria, a Kertvarázs és a Szórakozás rovat. Az öt éves születésnapját ünneplő magazinban több nyereményjáték is található.

 

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja

– olvassa kor-határtalanul!

Kövessen minket a Facebookon is!