Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 1. 06:46 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Három férfit és egy nőt keres a Kecskeméti Rendőrkapitányság, csoportosan elkövetett rablás miatt. A tettesek még szerdán a délutáni órákban Kecskeméten, a Kristály téren az 50 éves kerékpárját gyalogosan toló férfit előzmény nélkül falhoz lökték, bántalmazták, a szatyrából elvették a pénztárcáját, benne irataival, néhány ezer forint készpénzével. A bántalmazás kapcsán a sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

Sikkasztás miatt indult eljárás egy tiszakécskei férfi ellen, akinek a sértett tavaly kölcsönadott egy quadot, két segédmotor-kerékpárt és egy önjáró kaszáló gépet, 1.000.000.-Ft. értékben. A feljelentett férfi a tulajdonos tudta nélkül a kölcsönkapott gépeket, mintha azok sajátjai lettek volna, eladta, kárt okozva ezzel a sértettnek.

Csütörtök hajnalra ismeretlen betört egy kunszentmiklósi építés alatt lévő családi házba, majd onnan színező anyagot, sarokcsiszolót, valamint alumínium létrát vitt el, közel 360.000.-Ft. értékben.

A kalocsai Rendőrkapitányság keresi azt a tolvajt, aki szerdára virradóra Kalocsán a Foktői úton lévő laktanya területéről ellopott három darab réz harckocsi hűtőt. Az okozott kár 220.000.-Ft.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei az éjszaka során előbb Bácsalmás külterületén fogtak el öt algériai állampolgárt, majd Madaras és az 5501-es számú főút mellett további négy algériai és egy palesztin állampolgárt, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére a zöldhatáron. Az elfogottak között négy fiatalkorú is volt.

Kövessen minket a Facebookon is!