Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 2. 10:38 | Szerző/forrás: baon.hu

Az első félegyházi betegek

Az első félegyházi betegek
Pénteken megérkeztek az első félegyházi betegek a kecskeméti megyei kórházba. Eszközből, orvosból egyelőre nem lett több.

Horváth Attiláné, a megyei kórház PR-menedzsere elmondta: az első napon öt aktív ágyon ellátott beteget szállítottak át a betegszállítók Kiskunfélegyházáról Kecskemétre. Arról, hogy vajon a következő napokban még hány beteg érkezése várható, a PR-menedzser még nem tudott pontos adatokat mondani.

Ami viszont bizonyos: a félegyházi ellátási terület október elsejei átvételével „csak” a betegellátási feladat kerül át Kecskemétre, kórházi eszközök és orvosok nem érkeznek a megyei kórházba. Létszámfejlesztésre a kecskeméti kórháznak pillanatnyilag egyébként sincs lehetősége. Arról, hogy a későbbiekben vehetnek-e fel új orvosokat és egészségügyi személyzetet, leghamarabb a hétvégi választások után újonnan összeálló megyei közgyűlés dönthet majd.

  \"A A kiskunfélegyházi Kiss Lászlóné csuklótöréssel került a kecskeméti kórházba, dr. Svébis Mihály főigazgató fogadta
window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: \'124950740848507\', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement(\'script\'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + \'//connect.facebook.net/hu_HU/all.js\'; document.getElementById(\'fb-root\').appendChild(e); }());

Kövessen minket a Facebookon is!